logo

İLKER AYCI İLK KEZ NEREDE AÇIKLAMA YAPTI ?

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı göreve geldiğinden beri gazetecilere ilk açıklamayı San Francisco Uçağı’na giderken yaptı.

ayci_1

Geçtiğimiz günlerde THY filosuna katılan “Büyükada” isimli Boeing 777 -300 ER tipi uçağa giderken VIP Salonu’ndan geçen Aycı Havalimanı muhabirlerine “Sadece bir soru alacağım” dedi. Aycı “İl uçuş hakkında bilgi verir misiniz ?” sorusu üzerine “San Francisco’ya gidiyoruz. Yeni hattımızı açıyoruz. Hepinize teşekkür ediyorum. Amerika’daki yeni noktamız hayırlı olsun. Amerika hattında büyümeyi düşündüğümüzü biliyorsunuz. Bu direk uçuşumuz bizim için önemli. San Francisco, Kaliforniya’daki ikinci şehrimiz olacak. Uçtuğumuz 2. Nokta olacak. Silikon vadisinin de bulunduğu son derece önemli bir yer olduğun biliyorsunuz. Amerika’nı teknoloji ve arge üssü olduğunu biliyorsunuz. Teknoloji devlerinin merkezi olduğunu biliyorsunuz. Hayırlı uğurlu olsun. Her açılan yeni nokta beni memnun eder, her gidilen yer THY’nin ve Türk bayrağının götürüldüğü yer bizi mutlu eder” diye konuştu.

ayci_2

Atatürk Havalimanı apronundan THY İstasyon Müdürü Çelik Sipahi tarafından uğurlanan Aycı, personelin isteklerin kırmadı ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Aycı daha sonra ilk uçuşa davetli olan heyetle birlikte San Francisco’ya uçtu.

FOTOĞRAFLAR:APRON24.COM/ÖZEL 

Share
#

SENDE YORUM YAZ

9+2 = ?