logo

SİNGAPUR AİRLİNES’TAN BİR İLK !

Singapur Havayolları, Apple ve Android akıllı telefonların yanı sıra Apple Watch’da da kullanılabilecek olan yepyeni bir mobil uygulamayı hayata geçirerek yine bir ilke imza attı.

singapur_apple_watch

Havayolu şirketleri, mobil uygulamalarla yolcularına daha hızlı hizmet vermeyi planlıyor. Singapur Havayolları bu uygulamada önemli bir adım atarak yaklaşan uçuşlarla ilgili en güncel bilgileri gösteren bir ana sayfa tasarladı. Bu uygulama, Apple ve Android gibi akıllı telefon işletim sistemlerinin yanı sıra Apple Watch’da da kullanılabiliyor.

Yeni ‘Uçuşlarım’ sayfası, uçuş tarihi ve rezervasyon gibi gerekli bilgilerin müşterinin parmaklarının ucunda olmasını sağlamanın yanı sıra gelecek uçuşlar ile ilgili beklentiler kişiselleştirilmiş resimlerden oluşan bir ön gösterim şeklinde sunuyor.

Uygulamayı başlatan kullanıcıları, sade ve modern bir şekilde tasarlanmış bir ara yüz karşılıyor. caktır. Tasarım düzenine, modern ve şık bir görünüm sağlamak için panoramik fotoğraflar da yerleştirildi.

singapur-tekne

Müşteriler, ileriye dönük uçuş detayları araken daha hızlı ve kolay rezervasyon yapabilecekler ve uçuşun o anki durumunu görebilecekler. KrisFlyer üyeleri de mil ve üyelik bilgileri gibi ayrıntıları kolay okunabilir bir tasarımda görüntüleme imkânına sahip olacaktır. Uygulama, zaman içerisinde kademeli bir şekilde daha fazla geliştirilecektir.

SAATLERE DE ÇOK UYGUN !

Apple Watch kullanıcıları Glance View gibi özellikler ile uçuş hatırlatıcısı ve check-in gişelerinin hazır olması gibi güncel bilgileri bünyesinde bulunduruyor.

singapur_ceo

Singapur Havayolları Satış & Pazarlama Bölümü Başkan Yardımcısı Foo Chai Woo; “Singapur Havayolları, havacılık yeniliklerinde en ön safta bulunabilmek amacıyla kendini sürekli geliştirmektedir ve geniş bir yelpazedeki kullanışlı araç ve özellikleri bünyesinde barındıran yeni mobil uygulamamızın bu amaca ulaşmak için bize yardımcı olacağından eminiz” dedi.

Mobile Travel Technologies Şirketi ile birlikte geliştirilen yeni Singapur Havayolları uygulamasını Google Play Store ve Apple App Store’dan indirilebilir.  Yeni uygulama, dijital temas noktalarındaki müşteri deneyimlerinin kademeli olarak geliştirilmesi kapsamında yapılacak olan yenilik çabalarının bir parçası.

Şu anda kullanılabilir durumda olan Singapur Havayolları web sitesinin beta sürümünde; kullanıcılarımızın beğenisine sunulan geliştirilmiş işlevler, yakın zamanda çıkacak ve müşteri rahatlığı için tasarlanmış daha fazla içeriği bünyesinde barındıracak Singapur Havayolları uygulamasının tablet sürümü de bu yeniliklerden bazılarını oluşturuyor.

Share
#

SENDE YORUM YAZ

3+7 = ?