logo

EYLÜL’DE ORLANDO’YU AĞINA BAĞLIYOR !

Emirates Havayolu, ABD’deki 10’uncu noktası Orlando’ya günlük uçuşlarını 1 Eylül 2015’ten itibaren, Boeing 777-200LR uçaklarıyla gerçekleştirecek.

emirates_ucak_iceri

Emirates Havayolu, ABD’nin Florida eyaletinden Dubai’ye doğrudan ilk uçuşlarına Eylül’de başlayacak. Şirket, Orta Doğu, Güney Asya, Uzak Doğu ve Afrika’ya yaptığı uçuşlardan bir çoğuyla bağlantılı olarak Orlando şehrine seferler düzenleyecek.

Emirates, bu güzergahtaki uçuşlarında; 8 First Class süit, 42 Business Class yatağa dönüşebilen ve 216 Ekonomi Sınıfı koltuğa sahip Boeing 777-200LR uçaklarını kullanacak.

orlando

Dünya çapında eğlence parkları, aile eğlencesi ve yıl boyunca güneşli iklimiyle tanınan Orlando her yıl 59 milyonun üzerinde ziyaretçiyi ağırlıyor. Şehir aynı zamanda ileri teknoloji, film ve dijital medya üretimi, hava, uzay ve sağlık sektörlerinde güçlü sanayisiyle önemli bir ticaret merkezi.

Emirates, Porto Riko’daki San Juan; Bogota, Colombia ve Nassau, Bahamalar da dahil 24 şehre hizmet sunan ortak uçuş partneri JetBlue’nun Orlando’daki merkezi  üzerinden müşterilerini ABD, Karayipler ve Güney Amerika’daki birçok noktaya da kesintisiz bağlayacak.

emirates_kabin

“ORTA FLORİDA’NIN GELİŞMESİNİ KOLAYLAŞTIRACAĞIZ”

Orlando’ya başlatılacak uçuşlar hakkında bilgi veren Emirates Başkanı Sir Tim Clark “Orlando, dünyanın en büyük birinci sınıf tatil ve konferans bölgelerinden, dinamik bir iş merkezi ve Emirates’in uzun süredir hizmet sunmak istediği bir varış noktası. 80 ülkede 145 varış noktası içeren küresel ağımızla bu şehir arasında kurulacak bağlantı sayesinde hizmetimizin büyüyen bir bölge olan Orlando ve Orta Florida’nın daha da gelişmesini kolaylaştıracağına ve Orlando’daki müşterilere Emirates ile uçarak ödüllü uçuş ürünlerimizden ve hizmetlerimizden yararlanma fırsatını sağlayacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Orlando, son olarak 10 Mart 2014 tarihinde başlayan Boston ve 5 Ağustos 2014 tarihinde gerçekleştirilen Chicago uçuşlarının ardından Emirates’in ABD’de hizmet sunduğu 10’uncu güzergah olacak.

APRON24.COM

Share
#

SENDE YORUM YAZ

4+9 = ?