logo

THY DUBAİ FUARI’NIN GÖZDESİ !

‘Gümüş’ başta olmak üzere oynadığı dizilerle Arap dünyasında büyük hayran grubu oluşan Songül Öden, Dubai’de açılan ‘Arap Seyahat Fuarı’nda katılımcıların ilgi odağı oldu.

thy_dubai_fuar

Türk Hava Yolları’nın (THY) ‘Tanıtım yüzü’ Öden’i görmek isteyenler ünlü oyuncuyla fotoğraf çektirebilmek için kuyruk oluşturdu. Dubai World Trade Centre’da gerçekleşen, toplam 87 ülkeden 2 bin 700’e yakın firmanın katıldığı ’22’nci Arap Dünyası Seyahat Fuarı’na THY standı göz doldurdu.

thy_dubai_fuar_manset

Bu yılki ana teması ‘Aile Turizmi’ olan ayrıca seyahat teknolojileri, iş turizmi, lüks turizm, ve termal turizm için özel salonlar ayrılan fuarda THY’nin tanıtım yüzü Songül Öden ziyaretçileri milli şirketi tanıttı. Arap hayranları Öden’i görünce onunla sohbet etmek ve fotoğraf çektirebilmek için büyük çaba harcadı.

thy_songul_oden

Türk dizilerine geniş yer veren, MBC grubundaki MBC4 kanalındaki ‘EP’ isimli magazin programı başta olmak üzere çeşitli kanallar da Songül Öden ile röportaj için sıraya girdi. Fuar, 7 Mayıs Perşembe akşamına kadar, ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

Share
#

SENDE YORUM YAZ

6+8 = ?