logo

AJET’TEN İNDİRİMLİ BİLET KOLAYLIĞI

AJet, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile yapılan iş birliği kapsamında şehit, gazi, gazi yakınları ve engelli yolcular için indirimli bilet fırsatları sunacağını duyurdu.

Ajet ile  Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı arasında anlaşmaya varılan iş birliği kapsamında şehit,  gazi, gazi yakınlarına ve engellilere yurt içi biletlerde yüzde 50’ye Türkiye çıkışlı ve/veya varışlı yurt dışı biletlerde  yüzde 20’ye varan indirim uygulanacak. Engelli vatandaşların ise yurt içi uçuşlarında yüzde 20’ye, Türkiye çıkışlı ve varışlı yurt dışı uçuşlarında ise yüzde 25’e varan indirimden faydalanmaları kararı alındı.

Bu hizmetin yanında AJet, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile gerekli altyapının oluşturulmasının ardından yeni bir hizmeti daha devreye aldı. AJet üyesi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı şehit yakını, gazi ve yakınları, engelli yolcular; artık ajet.com ve AJet Mobil uygulaması üzerinden indirimli biletlerini alabilecek.Söz konusu iş birliği hakkında açıklamalarda bulunan Türk Hava Yolları (THY) ve  AJet Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat açıklamalarda bulundu.

Bolat’ proje ile ilgili olarak, ‘’Millî Bayrak Taşıyıcı marka olmanın bilinciyle, tüm iştiraklerimizle birlikte şehit yakınları, gazilerimiz ve yakınlarıyla engelli yolcularımıza yönelik hayatı kolaylaştırıcı adımlarımıza bir yenisini daha ekliyor, engelsiz hayata verdiğimiz desteği artırarak sürdürüyoruz’’ dedi.

Share