logo

HAVADA KRİTİK DAKİKALAR…


admin
haberapron24@apron24.com

İran’nın  İsrail’e yönelik hava saldırılarını artırması ve hava sahasının kapanması nedeniyle yakıt kritiğine giren 20 uçak geri dönerek İstanbul Havalimanı’na iniş yapmak  zorunda kaldı.

Saldırılar nedeniyle hava sahalarının kapatılmasından dolayı yerli ve yabancı bir çok havayolu şirketinin Ortadoğu uçuşlarında aksaklıklar yaşanıyor.

güvenlik sorunları nedeniyle hava da tur atmak zorunda kalan ve yakıt kritiğine giren uçaklar, başta İstanbul Havalimanı olmak üzere Antalya ve Ankara’ya yönlendiriliyor. Ortadoğu uçuşu gerçekleştirmesi planlanan 20 uçak, İstanbul Havalimanı’na iniş yapmak zorunda kaldı.

Share

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÖŞE YAZILARI

  • HAVADA KRİTİK DAKİKALAR…

    02 Ekim 2024 Genel, Havacılık, Havacılık Haberleri, Köşe Yazıları, Tüm Manşetler, Türkiye'den

    İran'nın  İsrail'e yönelik hava saldırılarını artırması ve hava sahasının kapanması nedeniyle yakıt kritiğine giren 20 uçak geri dönerek İstanbul Havalimanı'na iniş yapmak  zorunda kaldı. Saldırılar nedeniyle hava sahalarının kapatılmasından dolayı yerli ve yabancı bir çok havayolu şirketinin Ortadoğu uçuşlarında aksaklıklar yaşanıyor. güvenlik sorunları nedeniyle hava da tur atmak zorunda kalan ve yakıt kritiğine giren uçaklar, başta İstanbul Havalimanı olmak üzere Antalya ve Ankara'ya yönlendiriliyor. Ortadoğu uçuşu gerçekleştirmesi...
  • TÜRKİYE ÜZERİNDE OYNANAN OYUNLAR

    11 Nisan 2017 Köşe Yazıları

    THY bu elektronik krizi yasağınıda akıllı bir hamleyle atlattı.  Türkiye büyüdükçe THY de beraberinde büyüyor. Dünyanın en çok noktaya uçan havayolu şirketi oldu. Hal böyleyken tabi rakip şirketler de boş durmadı. Yöntem olarak her zamanki  gibi yine haince bel altından vurmayı seçtiler.         Gezi olaylarını hatırlayalım.  Sorununun başlangıcı neydi, neyi savunuyorlardı? Bir kaç ağaçla başlayan olaylar taaaaa İstanbul Yeni Havalimanı'na ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne varan istekler sıralamaya kadar gitti.           Herşeye rağmen...