logo

THY YENİ UÇUŞ TAKİP SİSTEMİNE GEÇİYOR !

Sabre Corporation, havayolu şirketinin operasyonlarını kolaylaştırmak için, AirCentre Uçuş Planı Yöneticisini sunmak üzere, THY ile yeni bir teknoloji anlaşması imzaladı.

Anlaşma çerçevesinde, Türk Hava Yolları mevcut uçuş takip sisteminden, Sabre’nin Flight Explorer sistemine geçiş yapacak.

thy_sabre

Anlaşmanın başından bu yana Sabre, önemli maliyet tasarrufu sağlamak ve önemli uçuş planlama kararlarını desteklemek üzere, AirCentre Uçuş Planı Yöneticisini uygulamak için Türk Hava Yolları ile sıkı bir işbirliği yaptı. Yeni anlaşma gereğince Sabre, THY’nin hizmet sunduğu bölgelerdeki konumunu güçlendirmesi için, önemli destek sağlayacak.

Türk Hava Yolları Yatırım ve Teknoloji Direktörü Dr. Ahmet Bolat “Vizyonumuz dünyadaki lider havayolu şirketlerinden biri olmak ve bu sebeple doğru teknolojiye sahip olmamız çok önemli. Son altı yıl içinde, Sabre’nin Uçuş Planı Yöneticisi, önemli uçuş planlaması verilerinin birleştirilmesini otomatik hale getirmemiz konusunda bize destek sağlayan çok önemli bir araç olmuştur.  Bu araç, operasyon maliyetlerini azaltırken hem yolcularımız hem de mürettebatımız için gelişmiş bir uçuş deneyimi sunma arasındaki zor dengeyi sağlamamıza yardımcı olmuştur.  Sabre, vizyonumuz olan genel karar alma sürecini geliştirmek için tüm operasyonların birbirini desteklediği, gerçekten iletişim halinde bir havayolu şirketi oluşturma  doğrultusunda çalışabilmemizi sağlıyor” dedi.

Sabre Airline Solutions, EMEA Genel Başkan Yardımcısı Dino Gelmetti ise “Türk Hava Yolları EMEA alanındaki başarısını sürekli artırmaktadır ve sürekli büyümeye yönelik belirli bir stratejiye sahiptir.  Sabre, operasyonlarını kolaylaştırmaya ve gelirlerini artırmaya yardımcı olabilecek teknolojiler sunarak Türk Hava Yolları’nın bu stratejiyi elde etmesine yardımcı olmayı kararlıdır.  Ayrıca, Türkiye’nin EMEA bölgesindeki en güçlü ve en heyecan verici ülkelerden biri olduğunu ve küresel iş dünyası açısından önemli bir pazar olduğunu biliyoruz; bu dinamik pazardaki büyüme fırsatlarından yararlanmak ve bölgede faaliyet gösteren müşterilerimize daha iyi hizmet vermek için kısa süre önce İstanbul’da bir ofis açtık” diye konuştu.

APRON24.COM

Share
#

SENDE YORUM YAZ

5+10 = ?