logo

THY’DEN 2. PİLOT ADAYLARINA ÖNEMLİ DUYURU !

pilotlar_gunu

Türk Hava Yolları A.O. Yetiştirilmek Üzere II.Pilot Aday Adayı seçim sürecinde bazı değişiklikler yaptı. Bunu web sayfasından adaylara duyurdu.

Yetiştirilmek Üzere II.Pilot Aday Adayı ilanı Bahar Dönemi (1 Ocak – 30 Haziran arası) ve Güz Dönemi (1 Temmuz – 31 Aralık arası) olmak üzere yılda iki kez yayınlanacaktır.
Her aday aynı ilan dönemi içerisinde yalnız bir kez başvuru yapabilecektir.
Adaylar Yetiştirilmek Üzere II.Pilot Aday Adayı ilanına başvuru yaptıktan sonraki ay içerisinde gerçekleşecek Evrak Kontrol Boy-Kilo ölçüm sürecine davet edilecektir. İlk davete katılamayan adaylara bir hak daha verilerek bir sonraki ay tekrar davet edilecektir. Yapılan iki davete de katılmayan adayın o ilan dönemi için başvurusu sonlandırılacaktır.
Seçim süreçleri aşağıdaki şekilde olacaktır;

Evrak Kontrol & Boy-Kilo Ölçümü
DLR-1
DLR-2
Kurul Mülakatı
Sağlık Raporu
DLR-1 sürecinde başarısız olan adaylara 1 kez daha katılım hakkı verilecektir. Bir sonraki ilan döneminde başvuru yaparak süreçlere tekrar katılabilirler.
DLR-2 sürecinde başarısız olan adaylara 1 kez daha katılım hakkı verilecektir. Bir sonraki ilan döneminde başvuru yaparak süreçlere tekrar katılabilirler.
Sadece www.turkishairlines.com resmi web sitesi üzerinden yapılan başvurular geçerlidir. Türk Hava Yolları A.O. Yetiştirilmek Üzere II.Pilot Aday Adayı seçim süreçlerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

 

Share
#

SENDE YORUM YAZ

3+4 = ?