logo

SOYMAN: “YENİDEN DOĞSAM PİLOT OLURDUM”

safiye_sabiha_1

Twitter’da Tarihi Fotoğraf’da yapılan yanlışlık sonucu Sabiha Gökçen’le karıştırılan Safiye Soyman, “En büyük hayalim pilot olmaktı. Yeniden dünyaya gelme imkanım olsa pilotluğu seçerdim” dedi.

Twitter’da 2.6 milyonun üzerinde takipçisi olan Historical Pics (Tarihi Fotoğraflar), Safiye Soyman ile dünyanın ilk kadın savaş uçağı pilotu Sabiha Gökçen’i karıştırdı.

Hesap yöneticileri, aralarında ünlülerin de bulunduğu binlerce kişiye espri malzemesi olan o hatayı bir gün sonra fark edip düzeltti ve Sabiha Gökçenin fotoğrafını silerek “Türk takipçilerimiz için; işte uçmayan şarkıcı Safiye Soyman, Faik Öztürk’le birlikte” notuyla yeni fotoğraf paylaştı.

safiye-soyman

Karışıklık sonrası kısa süreliğine Twitter’da TT olan Soyman ise yaşadıklarıyla ilgili “Ben de ne olduğunu anlamadım. Telefonlarım susmuyordu. Başta anlamadığım için panik yaşadım. Ama şimdi ‘Allah yaptırdı bu hatayı’ diyorum çünkü en büyük hayalim pilot olmaktı. Bugün imkânım olsa küçük bir uçak almak isterim. Yeniden dünyaya gelme imkanım olsa pilotluğu seçerdim” dedi.

 

APRON24.COM

Share
#

SENDE YORUM YAZ

10+6 = ?