logo

THY İCRA KOMİTESİNE YENİ ATAMA!

thy_genel

THY’den Kamuyu Aydınlatma Platformuna(KAP) yapılan açıklamada, “İcra Komitesi ile Yönetim Kurulu Komite Üyeliğine” yeni atamalar yapıldığı bildirildi.

THY’nin açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

thy_ismail_cenk

“Ortaklığımız İcra Komitesi’ne, Yönetim Kurulu üyesi Sn. İsmail Gerçek’in yerine, Yönetim Kurulu üyesi Sn. İsmail Cenk Dilberoğlu’nun İcra Komitesi Üyesi olarak atanmasına karar verilmiştir.

Sn. İsmail Cenk DİLBEROĞLU’nun İcra Komitesi üyesi olarak atanması nedeniyle, Sn. Ogün Şanlıer’in yapılacak ilk genel kurul toplantısında onaya sunuluncaya kadar Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmasına ve kendisinin Riskin Erken Saptanması Komitesi Başkanı ve Denetimden Sorumlu Komite Üyesi olarak atanmasına karar verilmiştir.

20 Mart tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu tarafından THY Bağımsız Yönetim Kurulu üyeliğine atanması uygun görülen İsmail Cenk Dilberoğlu, 2011 yılından bu yana Ensar Vakfı Mütevelli Heyet Başkanlığı görevinde bulunuyor. Özel sektörde avukatlık mesleğini sürdüren Dilberoğlu Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur.”

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu, Genel Kurul tarafından seçilen 3’ü bağımsız 9 üyeden oluşuyor.

 

APRON24.COM

Share
#

SENDE YORUM YAZ

6+9 = ?