logo

TAKSİCİLER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI!

Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen bombalı saldırıda hayatını kaybeden taksiciler için havalimanında yüzlerce taksicinin katılımıyla tören düzenlendi.

taksi cenaze1

Önceki gün terör örgütü mensuplarınca Atatürk Havalimanı’na düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybeden taksiciler Ali Zülfikar Yorulmaz ve Erol Eskisoy için Havalimanı Taksiciler Kooparatifi önünde tören düzenledi. İstanbul Valisi Vasip Şahin, hayatını kaybeden taksicilerin yakınları ve yüzlerce taksici katıldı.

taksi cenaze2GÖZYAŞLARI İÇERİSİNDE TERÖRE TEPKİ

Hayatını kaybeden taksicilerin cenaze aracıyla alana getirilmesiyle birlikte aile bireyleri gözyaşlarına boğuldu. Hayatını kaybeden taksicilerden Ali Zülfikar Yorulmaz’ın kız kardeşi ise gözyaşları içerisinde “Kaç ocak yakacaklar yine. Ne zaman bitecek bu terör belası” diyerek teröre karşı tepki gösterdi.

taksi cenaze3Yapılan duaların ardından patlamada hayatını kaybeden taksiciler cenaze töreni Atatürk Havalimanı’ndan yola çıktı.  Patlamada hayatını kaybeden Ali Zülfikar Yorulmaz Küçükçekmece Cennet Mahallesi Tepeüstü Cami’nde, Erol Eskisoy’un ise Yenibosna Darüsselam Cami’nde ikindi namazını takiben kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanaca

taksi cenaze4

APRON24.COM

Share
#

SENDE YORUM YAZ

5+8 = ?