logo

ERDOĞAN YİTİRİLEN CANLAR İÇİN DUA ETTİ

ahl_tayyip_ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı’nda terör saldırısının gerçekleştiği yeri ziyaret ederek, hayatını kaybeden çalışanlar için dua etti.

Erdoğan, terör saldırısının gerçekleştiği Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde hayatını kaybedenler için oluşturulan ‘anma standı’ önünde ellerini açarak dua etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, patlama noktalarından birinde incelemelerde bulundu; yetkililerden bilgi aldı.

Kilis’e gitmek üzere Atatürk Havalimanı’na saat 18.00 sıralarında gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Haziran’da terör saldırılarının gerçekleştiği dış hatlar terminalinde incelemelerde bulundu.

ahl_karanfil1

Ziyaret sırasında Erdoğan’a İçişleri Bakanı Efkan Ala, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile diğer ilgililer eşlik etti.

Hayatını kaybedenler için oluşturulan ‘anma standı’na uğrayan Erdoğan ve beraberindekiler, burada ellerini açarak terör kurbanları için dua etti. Duanın ardından da kameralara dönerek, “Başımız sağ olsun” dedi.

AYCI VE ŞENER’DEN BİLGİ ALDI

Daha sonra patlama noktalarından birinde incelemelerde bulunan Erdoğan, burada havalimanı yetkililerinden bilgi aldı. Erdoğan’ı bilgilendirenler arasında THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, TAV Havalimanları Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, TAV CEO’su Sani Şener ve Mülki İdare Amiri Mehmet Ali Ulutaş yer aldı.

APRON24.COM

Share
#

SENDE YORUM YAZ

2+9 = ?