logo

YAMAÇ PARAŞÜTÇÜLERİNE ŞOK SUÇLAMA!

yamac_parasutculeri_havuz

Fethiye’de “İslami Otel” konseptine geçen bir otelin müşterilerinden yamaç paraşütçülerine akılalmaz suçlama!

Yamaç paraşütü tutkunlarının gözdesi Muğla’nın Fethiye İlçesi Belceğiz Plajı’na sıfır konumdaki bir otel, Ramazan Bayramı’ndan itibaren ‘İslami otel’ konseptine geçti. Otel, 2 havuzundan birinin etrafını 4 metrelik tenteyle kapadı. Türbanlı kadınlara özel havuz yaptı. Türbanlılara özel havuzda güneşlenenler, önceki gün jandarmayı aradı. İniş sırasında havuza 100 metre kadar yaklaşan yamaç paraşütçülerini röntgencilik yapmakla suçladı.

PİLOTLARDAN TEPKİ

Jandarma, bunun üzerine yamaç paraşütçülerini sözlü olarak uyardı. Dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezi Babadağ’dan atlayıp Belceğiz Plajı’na inen yamaç paraşütü pilotları, suçlamaya sert tepki gösterdi. Yamaç paraşütü pilotu İbrahim Altın, “İniş hattımız havuzun üzeri, başka yerden geçme şansımız yok. Paraşütle alçalırken hiçbir yere bakmaz, sadece inişe yoğunlaşırsınız. Trajikomik bir olay. Ölüdeniz gibi yerde böyle bir olayın yaşanması garip” dedi.

TEK AMACIMIZ VAR, YERE SAPASAĞLAM İNEBİLMEK

Yamaç paraşütü pilotu İbrahim Altın, şikayete konu olan havuzu ve üzerinden hangi mesafede geçtiklerini gösterdi. Altın, “Alçalırken bir pilot, sadece inişe odaklanır. Çevresindekileri fark etmez” dedi.

Kaynak:DHA

Share
#

SENDE YORUM YAZ

2+5 = ?