logo

ERDOĞAN: “DHMİ MİLLETİN YANINDAYDI”

dhmimillet_kapak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Devlet Hava Meydanları İşletmesi, milletin kader gecesinde, milletin yanında ve milli iradenin emrinde kararlı bir duruş sergiledi” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir televizyon programında, milli iradeye darbe teşebbüsünün yapıldığı gecede yaşadıklarını anlatırken, sürecin en kritik zaman dilimi olan Atatürk Havalimanı’na iniş anlarından da bahsetti. 

Konuyla ilgili detayları paylaşan DHMİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanının uçağına darbeci unsurların zarar vermemesi için pilotla tarihi bir işbirliği gerçekleştiren arkadaşlarımız, uçağın AHL’ye inişi esnasında da üzerine düşen görevi eksiksiz yerine getirdiler. Darbeci uçak ve helikopterlere karşı alınan tedbir çerçevesinde karartılan pist, Cumhurbaşkanımızın uçağının inmesi için ışıklandırıldı. Milletin, hainlere karşı destanlar yazdığı bu süreçte DHMİ olarak üzerimize düşen milli görevleri yerine getirmenin huzur ve gururu içindeyiz. Diğer Havalimanlarımızda darbeci unsurlara karşı verilen destansı mücadele önümüzdeki günlerde kamuoyu ile ayrıca paylaşılacaktır.” denildi.

APRON24.COM

Share
#

SENDE YORUM YAZ

9+9 = ?