logo

EUROWINGS’TEN “BODRUM’A DEVAM” KARARI

eurowings-airbus-a320

Alman havayolu şirketi Eurowings, yaz ayları boyunca Türkiye’nin gözde tatil beldelerinden Bodrum‘a uçmaya devam edeceğini duyurdu.

Yaz uçuş programı kapsamında Köln’den Samsun’a, Düsseldorf’tan Kütahya’ya ve Hannover’den Antalya‘ya uygun fiyatlı uçma imkanı sunan Eurowings, bu yeni destinasyonlarına Türkiye’nin en çok tercih edilen tatil cenneti Bodrum’u da ekledi.

Eurowings’in yolcularına sunduğu birbirinden cazip destinasyonlara uygun fiyatlarla uçmak isteyen yolcular Eurowings‘in www.eurowings.com web sitesi üzerinden rezervasyon yaptırabilecekler.

Eurowings yaz ayları boyunca Pazar günleri, haftada bir kez Milas Bodrum- Köln/Bonn arası uçuşlar düzenliyor. Köln/Bonn‘dan 04:40‘da kalkan uçak öğlen 09:30‘da Bodrum’a varıyor. Dönüş uçuşları ise yine Pazar sabahları saat 10:10’da kalkıyor ve öğlen 12:50’de Köln/Bonn’a iniyor.

Güçlü ve modern filolarıyla yolcularına cazip destinasyonlar sunan Eurowings, uçak içinde sunduğu iyi hizmetlerle başarılı bir strateji sürdürmekte ve her zaman yolcularına uygun fiyatlarla yüksek kalitede hizmet vermeyi hedefliyor.

APRON24.COM

Share
#

SENDE YORUM YAZ

6+4 = ?