logo

SAHİBİNDEN 190 BİN EURO’YA SATILIK UÇAK !

YOLCULAR : “BU UÇAĞA MI BİNECEĞİZ ?”…!

Atatürk Havalimanı’da binecekleri uçağa doğru yönelen yolcular motorsuz bir uçakla karşılaşınca neye uğradıklarını şaşırdılar.  

Görevliye “Şaka mı yapıyorsunuz, bu uçağa mı bineceğiz” diye soran yolcular “hayır o uçak satılık, sizin ki diğeri” cevabını alınca rahatladılar.

satilik_ucak

GERÇEĞİ APRON24.COM ORTAYA ÇIKARDI !

İşin gerçek yüzü apron24.com haber ekibinin araştırmasından sonra ortaya çıktı. Airbus 300 tipi motorsuz uçağın uçuştan çekildiği ve bir ilan sitesi aracılığıyla 190 bin Euro’ya satılığa çıkarıldığı anlaşıldı.

satilik_ucak-4

BİR KISMI HACİZLİ BİR KISMI HURDA…

Atatürk Havalimanı’nda bir kısmı hacizli, bir kısmı da uçuş özelliğini yitirmiş irili ufaklı 20 uçak var.  Bunlar arasında üretim yılı çok eski olmayan Airbus 300 gibi büyük gövdeli uçaklar da  bulunuyor. Uçuş ömürlerini tamamlayan bu uçaklar, uzun süredir devam eden davalar yüzünden  apron dışına da çıkartılamıyor.

satilik_ucak-2

Bu hurda uçaklardan bazıları ise, artık bir süre önce apronun sivilleşen  bölümünde bekletiliyor. O uçaklardan biri  de ilanla satışa çıkarılan Airbus 300 tipi uçaktı. Bu uçak 190 bin Euro’ya alıcısını bekliyor. Uçağın satış ilanında ise restorana çevrilebileceği bilgisi paylaşılıyor.

APRON24.COM/ÖZEL 

 

Share
#

SENDE YORUM YAZ

4+8 = ?