logo

BU ÜLKEDE ARTIK VİZE SORULMAYACAK !

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM),Türk vatandaşlarının Panama’ya yapılacak olan seyahatlerde 6 ay süreyle vizeden muaf olunacağını duyurdu.

Panama-1

Dışişleri Bakanlığı’ndan gönderilen yazı doğrultusunda, Panama’ya yapılacak seyahatlerde vatandaşların 6 ay süreyle muaf olacağı açıklandı.

Konuya ilişkin SHGM’den yayınlanan duyuruda “Dışişleri Bakanlığından alınan 24.02.2015 tarih ve 7527958 sayılı yazı kapsamında, Panama Güvenlik Bakanlığı Ulusal Kamu Göçmenlik Hizmeti İdaresi Başkanlığından alınan bir yazıda Türk vatandaşlarının Panama’ya yapacakları ziyaretlerinde 6 ay süreyle vizeden muaf oldukları bildirilmektedir” denildi.

Ayrıca SHGM geniş kitlelere ulaşabilmek için resmi internet sitesinden şöyle bir duyuru da yayınlandı: “2014 yılında Hindistan ve Slovenya arasında diplomatik pasaport hamilleri için vize muafiyeti anlaşması imzalanmıştır.Söz konusu anlaşma diplomatik pasaport hamili Hindistan vatandaşlarına Slovenya’ya seyahatlerinde 180 günde 90 gün; diplomatik pasaport hamili Slovenya vatandaşlarına Hindistan’a seyahatlerinde 3 aylık bir süre için vize muafiyeti sağlamaktadır”.

Share
#

SENDE YORUM YAZ

7+2 = ?