logo

ATATÜRK HAVALİMANI’NDA NEFES KESEN DEFİLE !

İstanbul Atatürk Havalimanı, Burcu Bena’nın tasarımcısı Burcu Leflef’in “Kelebeğin Dünyası” adını verdiği bir defileye ev sahipliği yaptı. Mankenlerin sunduğu birbirinden renkli kreasyonlar nefes kesti.

defile_2

Defile için Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde kurulan bir platformla uçak maketi şeklinde podyum oluşturuldu.”Burcu Bena” markasıyla havacılık gibi birçok sektörde kurumsal kıyafetler tasarlayan Leflef’in 2 yıldır hazırladığı 50 parçadan oluşan ilkbahar ve yaz tasarımları podyumda boy gösterdi.

defile_4

Birçok yolcu ve personel de meraklı gözlerle defileyi izledi ve cep telefonları ile terminalde nefes kesen defileyi kaydetti. Defilede plastik makyaj sanatçılarının özel olarak uygulayacağı makyajla bazı Hollywood ünlülerinin benzerleri de podyuma çıktı.

defile_6

Ünlü tasarımcı ve modacı Burcu Leflef, “Uzun yıllar havacılık sektörüne de hizmet veriyoruz. Ülkemizde kurumsal kıyafet tasarımının ulaştığı boyutları herkesle paylaşmak istedik. Daha fazla ses getirmek ve havacılık sektöründeki başarımızı gözler önüne sermek adına ilk defilemizi Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirmeye karar verdik” dedi.

HABERİN VİDEOSU 

Share
#

SENDE YORUM YAZ

9+7 = ?