logo

SAVCI: “İKİNCİ PİLOT UÇAĞI KASTEN DÜŞÜRMÜŞ”

FLASH GELİŞME.. (2)

Fransa’da düşen ve tüm Avrupa’yı sarsan uçakla ilgili Marsilya Savcısı’ndan flaş açıklama geldi: “Görünen o ki yardımcı pilot uçağı kasten düşürmüş”…

Fransa‘da 150 kişinin ölümüyle sonuçlanan uçak faciasının ardından, uçağın düşüş nedeniyle ilgili ilk resmi açıklama Marsilya Savcısı’ndan geldi. Savcı, “Görünen o ki yardımcı pilot uçağı kasten düşürmüş.” dedi. Fransız yetkililere göre yardımcı pilotun adı Andreas Lubitz. Savcılık, yardımcı pilotun ‘aranan bir terörist’ olmadığını açıkladı.

kokpit_kapi

PİLOT KOKBİTTEN AYRILDIKTAN SONRA KONTROLÜ ELE ALMIŞ

Kara kutuyu inceleyen Fransız savcılar, pilot kokpitten ayrıldıktan sonra yardımcı pilotun kontrolü ele aldığını ve pilotun yeniden kokpite girişini engellediğini belirtti.

UÇAĞIN İÇİNDEN ÇIĞLIK SESLERİ…

Marsilya Savcısı, uçak irtifa kaybetmeye başlayınca uçağın içinden çığlık sesleri geldiğini ifade etti. Alman vatandaşı olan yardımcı pilotun uçağı kasten düşürerek 150 kişinin ölümüne sebep olduğu sonucuna varıldı.

2’Sİ BEBEK 150 KİŞİ CAN VERDİ

Alman havayolu firması Lufthansa’nın alt şirketi Germanwings‘e ait yolcu uçağıBarcelona‘dan Düsseldorf‘a giderken Fransa‘nın güneyinde Barcelonette bölgesinde düşmüştü. Uçakta bulunan ikisi bebek 144 yolcu ve 6 mürettebattan kimsenin kurtulamamıştı. AYRINTILAR GELİYOR… 

Share
#

SENDE YORUM YAZ

3+8 = ?