logo

UÇAK FENA KOKUTTU !

Amerika’da bir yolcu uçağı, havalandıktan sonra kabinden çok ağır bir koku gelmesi üzerine başka bir havalimanına yönlendirildi.

virginamerica-01

Virgin American Hava Yolları’nın, Boston-Sanfrancisco seferini yapan Airbus 320 tipi yolcu uçağı, havalandıktan sonra kabinde alışılmadık çok ağır bir koku hissedildi. Yolcuların şikayeti üzerine kabin görevlileri durumu kaptan pilota bildirdi. Hemen göstergeleri kontrol eden kaptan pilot herhangi bir arızı sinyali göremedi. Bunun üzerine kaptan pilot, mesafe inecekleri meydana çok uzak olduğu için, yolculara bu eziyeti daha fazla çektirmemeye karar verdi. Pilot en yakındaki havalimanının uçuş kontrol kulesiyle temasa geçerek divert etmek istediğini bildirdi.

virgin_america_ucak_1

KAPTAN YOLCULARIN RAHATINI DÜŞÜNDÜ !

Boston’dan kalkış yapan VX-351 sefer sayılı uçak, yaklaşık 36 bin feet yükseklikteyken rotasını değiştirerek yönünü değiştirek Milwaukee’ye yöneldi. Uçak Milwaukee’ye sorunsuz indi. Yaklaşık 2.5 saat burada kalan uçak, yapılan tüm kontrollerin ardından normal  seferine devam etti. Uçaktaki alışılmadık ağır kokunun neden kaynaklandığı ise tespit edilemedi.

Share
#

SENDE YORUM YAZ

6+5 = ?