logo

TGS ‘KIRMIZI’DAN NEDEN VAZGEÇTİ ?

İLK KEZ APRON24.COM GÖRÜNTÜLEDİ

THY ve yabancı havayolu şirketlerine  yer hizmetleri veren, Turkish Ground Service(TGS) yeni üniformaları personele dağıtıldı. TGS  yer hizmetleri çalışanları yeni kıyafetleriyle chek-in kontuarlarında ilk defa apron24.com tarafından görüntülendi.

1 Ocak 2010 yılında kurulan TGS’nin, yeni kıyafetlerde 6 yıllık kurumsal ana rengi olan kırmızıdan neden vazgeçtiği havacılık camiasında merak konusu oldu. 

tgs_4

Yeni üniformaları bugün ilk olarak Atatürk Havalimanı Dış Hatlar CIP kontuarında hizmet veren TGS çalışanları giydi. Yeni üniformalar hem TGS personeli hem de CIP hizmeti alan yolcular tarafından çok beğenildi. 

tgs1

TGS’nin yeni üniformaları,  bayan personel için mor pantolon pembe gömlek, fuşya rengi ceket ve yelek, pembe logolu fular ile çok şık bir kombinasyon oluşturdu. Erkeklerin kıyafetleri ise gri pantolon, petrol mavisi ceket- yelek ve mavi gömlek, pembe logolu kravatla çok uyumlu bir kreasyon olarak göz doldurdu.

tgs2

Yeni üniformalarda TGS’nin kurumsal rengi olan kırmızı kullanılmazken, TGS logosu erkeklerde mendil cebi altında mavi, kadın üniformalarında ise sol omuz üzerinde mor renkte yer aldı. Üniformalarda dikkat çeken en önemli ayrıntı ise kırmızı kurumsal kimlik logosunun pembeye dönüşmesiydi. TGS’nin yeni üniformaları ay sonuna kadar tüm istasyonlardaki personele  dağıtılmış olacak.

tgs3

İŞTE TGS PERSONELİNİN YENİ KIYAFETLERİ

VİDEOYU İZLE  

APRON24.COM/ÖZEL HABER 

Share
#

SENDE YORUM YAZ

1+5 = ?